TT ADVOKATER (LEXCIO)

Vi kæmper for dig

 

TT Advokater er et højt specialiseret advokatfirma, som er skabt på baggrund af mange års erfaringer fra nogle af Danmarks største og absolut førende topadvokatfirmaer.

TT Advokater er et ungt og moderne advokatfirma, som kombinerer den absolut højeste juridiske standard med exceptionel service.

TT Advokater er dannet for at kunne tilbyde mennesker i en vanskelig situation adgang til ekstraordinær juridisk bistand på niveau med den, som de største danske virksomheder har adgang til, men til en pris som er målrettet privatpersoners økonomi.

Vores specialområder

Du kan i det følgende læse om TT Advokaters specialeområder

Forældremyndighed

Vi kan hjælpe dig i sager om forældremyndighed og tvangsanbringelser. TT Advokater er specialister i at kombinere jura med sagsstrategi, og kan således sikre dig det bedst mulige udgangspunkt, hvis du har behov for professionel hjælp.

 

Læs mere...

Retssager

Vi har erfaring fra nogle af landets absolut bedste retssagsafdelinger hos førende topadvokatfirmaer, og bruger denne erfaring til sikre dig samme exceptionelle hjælp, hvis du er involveret i en tvist, uden du dog skal bekymre dig om høje advokatregninger .

 

Læs mere...

Sociale sager

TT Advokater brænder for at hjælpe mennesker, og tilbyder derfor professionel advokathjælp inden for en lang række socialretlige områder, hvor der er fokus på dine rettigheder. Vi kan varetage dialogen for dig, fungere som bisidder og fører sager på dine vegne.

 

Læs mere...

Vores service

Du kan nedenfor læse om den service, som du kan forvente hos os

Højeste faglighed

TT Advokater kan tilbyde samme exceptionelle juridiske rådgivning og sagsførelse, som de danske topadvokatfirmaer giver erhvervslivet. Herudover sikrer TT Advokaters fokus på privatpersoners interesser, at der altid er høj specialisering indenfor vores fokusområder. TT Advokater bygger videre på et stærkt teoretisk grundlag gennem flere års erfaring som underviser i forskellige juridiske emner på Københavns Universitet.

Dedikation

Du kan forvente, at TT Advokater tager en aktiv interesse i din sag og den betydning denne har for dig. TT Advokaters successkriterie er at vinde sager og skabe det bedst mulige resultat for dig. Du kan derfor som klient hos os forvente en ekstraordinær dedikation til din sag og en advokat, som vil kæmpe for denne ud over det forventelige. Vi motiveres ikke af penge, men af at hjælpe mennesker i vanskelige situationer.

Tilgængelighed

Der er i TT Advokater en stor forståelse for, at behovet for at drøfte ens sag ikke altid opstår indenfor normal kontortid, og at bekymringer og spørgsmål kan presse sig på både om aftenen og i weekender. I TT Advokater kan du altid få fat på din advokat i tilfælde af spørgsmål, som kræver hurtig afklaring - dette uanset om klokken måtte være 21.00 en torsdag aften eller 9.00 en søndag morgen.

Pristbevidsthed

TT Advokater vil gøre det muligt for alle at få adgang til højt kvalificeret advokathjælp, hvilket afspejler sig i TT Advokaters pris og afregningsmåde.

 

Timepris

TT Advokater opererer som udgangspunkt med en fast advokattimepris for privatpersoner.

På trods af en lav fast pris er vi blandt de absolut bedste. Herudover udviser TT Advokater altid hensyn til din konkrete sag og situation i sin afregning, og beregner eksempelvis ikke betaling, hvis du blot skulle ringe ind for at høre status på din sag eller give en kort opdatering om din situation. Dette synes vi er naturligt.

 

Fastprispakke

TT Advokater kan også tilbyde at behandle hele din sag for et fast beløb, som fastsættes i sammenråd med dig ud fra din økonomiske situation og behov.

Med en fastprispakke er du sikret, at hele din sag bliver behandlet for et bestemt beløb, uanset sagens udvikling. Dette giver dig en sikkerhed i forhold til sagens omkostninger.

 

Hvor det er muligt vil TT Advokater videre rådgive dig om at få dækket udgifterne til din sag helt eller delvist, eksempelvis gennem retshjælpsforsikring eller det offentlige, og vil uden beregning udforme ansøgningen herom for dig.

Hvem er vi?

Vi håber, at du på baggrund af vores beskrivelse af de ydelser og den service vi tilbyder vil vælge TT Advokater som din advokat til at varetage dine interesser. Du kan ved at klikke på feltet nedenunder læse mere om TT Advokater medarbejdere.

Kontakt os

for en uforpligtende samtale

Du er altid velkommen til at kontakte os

på telefon

+45 53 57 03 33

eller

tta@ttadvokater.dk

for at aftale et uforpligtende og gratis første møde, hvor mulighederne i din sag afklares.

Du er også velkommen til at udfylde den korte blanket her, så kontakter vi dig.