Socialretlige sager, tvangsanbringelser & børnerettigheder

 

Advokat med speciale i socialret

Som borger i et velfærdssamfund har du mange sociale rettigheder.

Som advokat med speciale i socialretlige sager kan jeg hjælpe dig med juridisk rådgivning og sagsførelse inden for en lang række socialretlige områder, så du trygt og sikkert kan lade dig repræsentere af en advokat, hvis du eksempelvis ønsker at søge om hjælp eller har en konflikt med myndighederne.

Lexcio Advokatfirma er skabt for at hjælpe mennesker, som ikke nødvendigvis selv har de nødvendige ressourcer til at kæmpe deres sag alene.

Du er derfor altid velkommen til at kontakte Lexcio Advokatfirma, hvis du får behov for juridisk bistand fra en dygtig og engageret advokat med speciale i sociale sager – jeg står klar til at tilbyde dig den bedste juridiske rådgivning med skarpt fokus på din aktuelle sag.

Hvad kan jeg hjælpe med som advokat med speciale i socialret?

Som advokat med speciale i socialret kan jeg tilbyde juridisk rådgivning og bistand inden for en lang række sagsområder, hvor det centrale altid er din situation og dine rettigheder, fx om du på grund af dine forhold har ret til ydelser fra kommunen eller staten, eller om dine rettigheder er blevet krænket.

Jeg kan både varetage dialogen med myndighederne for dig, herunder formulere klager for dig og assistere dig som bisidder ved møder, samt føre retssager for dig, hvis dette skulle blive nødvendigt.

Med Lexcio Advokatfirma ved din side er du garanteret en entusiastisk og fleksibel advokat med speciale i socialret, som tager en reel interesse i din sag. Jeg har desuden forståelse for, at visse spørgsmål er mere presserende end andre, og at behovet for at få afklaring kan opstå når som helst – derfor kan du altid kontakte mig uden for normal kontortid.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre, om jeg kan hjælpe dig med din sag.

Jeg tilbyder meget lave timepriser, som videre kan tage hensyn til din konkrete situation og økonomi, samt mulighed for at behandle hele din sag for et fast beløb. Med Lexcio som din samarbejdspartner er du således sikret højt kvalificeret juridisk bistand fra en advokat med speciale i socialret til en fornuftig pris.

Kontakt os

for en uforpligtende samtale

Du er altid velkommen til at kontakte os

på telefon

+45 53 57 03 33

eller

info@lexcio.dk

for at aftale et uforpligtende og gratis første møde, hvor mulighederne i din sag afklares.

Du er også velkommen til at udfylde den korte blanket her, så kontakter vi dig.