Sager mod virksomheder & det offentlige

 

Retssager mod virksomheder og det offentlige

Som privatperson står man som regel svagt i retssager mod større virksomheder eller det offentlige. Instanser som stat, kommune eller region vil i sådanne sager sædvanligvis været repræsenteret af enten Kammeradvokaten eller andre af landets største advokatfirmaer, og virksomheder kan have deres egne ansatte jurister og/eller store advokatfirmaer til at repræsentere dem. Dette vil derfor ofte medføre en ulighed i det juridiske styrkeforhold. Hos Lexcio Advokatfirma mener vi, at alle borgere i et velfærdssamfund skal have mulighed for højt kvalificeret advokatbistand i forbindelse med retssager mod større virksomheder og det offentlige, således at kampen ikke bliver ulige.

Vi har erfaring fra nogle af landets største og førende advokatfirmaer, hvor vi har repræsenteret offentlige myndigheder og store virksomheder, men har valgt at skifte side, og repræsentere derfor i dag blandt andet privatpersoner, som har brug for hjælp til sager mod enten virksomheder eller det offentlige.

I kraft af vores erfaring fra danske topadvokatfirmaer kan vi sikre dig et lige styrkeforhold i disse sager, ligesom vores dedikation til at hjælpe den traditionelt set “svage part” sikre, at din sag bliver ført uden du skal bekymre dig om høje advokatregninger.

Det bør ikke være dyrt at gå til en advokat eller holde fast på sin ret, og det har Lexcio Advokatfirma taget konsekvensen af ved at operere med lave timetakster for advokathjælp til privatpersoner.

Hvis du alligevel skulle være bekymret for advokatregningen kan vi også tilbyde at behandle hele din (rets)sag for et fast beløb, som tager udgangspunkt i din konkrete økonomiske situation, uanset sagens udvikling og det krævede tidsforbrug.

Vi er med dig igennem hele forløbet. Kontakt os, og hør nærmere – det er naturligvis helt uforpligtende.

Kontakt os

for en uforpligtende samtale

Du er altid velkommen til at kontakte os

på telefon

+45 53 57 03 33

eller

info@lexcio.dk

for at aftale et uforpligtende og gratis første møde, hvor mulighederne i din sag afklares.

Du er også velkommen til at udfylde den korte blanket her, så kontakter vi dig.